Finn personer som var sist endret

Det kan vøre behov for å finne igjen de personenne man arbeidet med den siste perioden.

Gå til Lister ->
Nummerisk rapport ->
felt 1 (BK-nummer) + 2 eller 3 (Navn) + 40 (dato endret)

Rull igjennom sidene og fra Fil -> 'Skriv ut aktuell side' for å få skrevet ut den aktuelle side.
- eller Fil -> Lag TXT fil-> og sorter denne etter med et sterkt redigeringsverktøy, som f.eks. TextPad

Se også alternativ beskrevet i hjelpefilen til programmet hvor du finner dette under Familieark.