Fra Velkomstbildet til BK7

Gå til Andre, Helke familien

Velg Proband og angi antall generasjoner du trenger for å dekke ditt behov
f.eks. 5 generasjoner for å dekke opp besteforeldre til denne personen.
Husk å angi at du skal ha med personer som lever og ikke lever om dette er nødvendig
Merk også av for skilte personer om nødvendig

Kjør så Vis

Lukk forhandsvisningen

Gå så til Fil og velg Rediger BKRELATE.TXT

Der finner du så igjen den slektsgruppen du har søkt, f.eks. besterforeldre

Dette kan du så kopiere og lime inn i en annen tekstbehandler etter det du tenkte å bruke sette til.