Uformatert tekst

Q Av og til ønsker man å skrive ut tekst som ikke er formatert

R Start teksten da litt til høyre for den vanlige margen. Bruk gjerne 2-3 mellomrom som vist nedenfor

1 2 3 4 5
  6 7 8 9 0

Når teksten så blir formatert blir ikke denne delen utelatt i formateringen og beholder sitt format.

Du må ta hensyn til hva du bruker av størrelse på fonter osv. samt hvor mye tekst du skriver på hver linje