Anbefal denne siden
 
 
 


Selve installasjonen av BK-programmet

om den er fra en CD eller om den er hentet fra ettet eller minnepinne er det samme. Det er litt ulike rutiner for aktivering av installasjonen, men  den videre rutinen er uavhengig av hvordan du har hentet programmet og gjordt det klart for installasjon.

NY INSTALLASJON KREVER NY PROGRAMVARE.

Når du skal foreta installasjon av program eller oppdatering skal BK være avsluttet.
Når du klikker på programfilen for BK som du skal installererDette vises bare en kort tid før du får frem dette vinduet

er første valget å velge hvliket språk du vil benytte under selve installasjonen.  Dette er ikke de valg av språk du skal bruke i programmet. Dette gjør du litt lengre nede.Neste bilde viser hvor programmet installeres. Hvis det er installert program riktig fra før finne prossedyren riktig plassering.
Dette er standard og er Programfilene og IKKE datafilene for dine personlige data

Skulle du ha installert flere utgaver av programmet på din maskin, kan det være funuftig å fjerne (avinstallere alle unødvendige versjoner)Neste trinn er å klikke på Neste. Det forteller bare at det opprettes en gruppe som heter Brother's Keeper 6.Nå kommer valget hvor du velger de språk du vil bruke i ditt arbeid. Ta med Engelsk i tillegg til de språk du ellers vil bruke.Nå får du beskjed om at programmet er klar til installasjon på din PCDet som  nå skjer er at programmet installeres og alle nødvendige programfiler legges i de mapper som er på PC-en. Dette betyr også at allerede installerte filer i disse mappene blir knyttet sammen samt nye lagt til. Heløt normalt.Når dette er fullført får du denne meldingen.Du har nå installert Brother's Keeper. Du trykker på Avslutt og installasjonsprogrammet avluttes og du vil finne Icon  på skjermen.

Klikk på Icon og du er i gang.

Er det første gang du bruker dette programmen, følg den videre installasjonen.

Har du allerede programmet i bruk, er det å bruke programmet som vanlig.

Copyright © 2012 Brother's Keeper. All Rights Reserved | HTML5 | CSS